2011-08-22

Vad ska du titta på i höst?

Här kommer en liten samling tvserier som jag tänkte följa i höst. Alla datum är när de börjar att sändas i Usa och mer info finns på Tv.com.

Gossip Girl
Börjar måndag 26'e september.

Gossip Girl

The Vampire Diaries
Börjar torsdag 15'e september.

The Vampire Diaries

CSI Miami
Börjar söndag 25'e september.

CSI: Miami

CSI New York
Börjar fredag 23'e september.

CSI: New York

Dexter
Börjar söndag 2'a oktober.

Dexter

Nikita
Börjar fredag 23'e september.

Nikita

NCIS: Los Angeles
Börjar 20'e september.

NCIS: Los Angeles
Sedan så börjar det två nya serier som jag tänker kolla in.

The Secret Circle
Baserad på en bokserie av L.J. Smith, hon som även skrivit The Vampire Diaries. I den här serien är det häxor det handlar om.
Cassie Blake flyttar in hos sin mormor i staden Chance Harbour efter att hennes mamma dör i vad som verkar vara en tragisk brand. Invånarna i den lilla staden, som hennes mamma lämnade för många år sedan, verkar veta mer om henne än hon gör själv. Allt eftersom tiden går och hon börjar lära känna folk i skolan så börjar det hända konstiga och skrämmande saker. När hennes nya vänner förklarar för henne att de härstammar från häxor och att de har väntat på att hon ska förena sig med dem så vägrar Cassie att tro på sina kompisar ända tills en av dem, Adam, visar hur hon låser upp sina magiska krafter.
Premiär torsdag 15'e september.

Ringer
Serie där Sarah Michelle spelar huvudrollen.
Bridget blir ensamt vittne till ett mord och flyr till New York utan att säga till någon. Där återförenas hon med sin rika bortskämda syster Siobhan som till ytan verkar leva det perfekta livet.
När Siobhan under mystiska omständigheter faller överbord och försvinner under en båttur bestämmer sig Bridget för att ta sin systers identitet. Men hon upptäcker snart att hon inte är säker då hon börjar att upptäcka otäcka saker om både systern och hennes äktenskap.
Premiär tisdag 13'e september.


2 kommentarer:

  1. Det enda positiva med hösten :D För mig blir det Gossip Girl, Vampire Diaries och Desperate Housewives :) :)

    SvaraRadera
  2. Mycket att följa :O Jag ska bara följa Vampire diaries :)

    SvaraRadera