OM MIG

Hej alla ni som läser detta. Jag tyckte det kunde vara lite kul att skriva några rader om mig själv, alla gör ju det på sina bloggar och jag vill inte vara sämre jag.

Jag är 38 år ung och jobbar som frisör. Har varit aktiv inom yrket sedan jag var 16 år, ja det är faktiskt sant. Jag älskar mitt jobb!

Min blogg är ganska blandad och innehåller mycket bilder, jag älskar att ta kort. Jag önskar att jag kunde mer om foto dock. Tycker det är jättekul att sitta och greja i photoshop.

Jag skriver inte så mycket i mina inlägg för det är en svaghet jag har, jag får helt enkelt inte till några bra texter och därför hoppar jag det, enklast så. Men jag jobbar på det.

Jag är en glad och positiv person som har väldigt lätt för att skratta. Gillar tvserier och följer alldeles för många. Att handla saker är jättekul, speciellt kläder, skor, smink m.m. Kakor och bakelser är en stor passion, vilket är bra, jag jobbar nämligen på att gå upp i vikt, haha.

Jag gillar inte att flyga men ska ta tag i det nu. Det skulle vara såå kul att komma iväg någonstanns här i världen.
Min första flygresa på 15 år blev från Göteborg till Stockholm tur och retur  nu i år och och det gick hur bra som helst.